آموزش کامل طرز تهیه شامی بابلی
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه شامی بابلی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
مواد لازم برای شامی بابلی :
سبزی معطر چرخ شده : 150 گرم
گوشت مغز ران : هر کدام 500 گرم
لپه : 250 گرم
پیاز : دو عدد
تخممرغ : چهار تا پنج عدد
آب زعفران : یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل وزردچوبه، روغن : به میزان لازم
سبزی معطر شامل (اناریجه، زلنگ، نعنا، گشنیز، تره، برگ سیر)
طرز تهیه شامی بابلی :
آشپزی-ابتدا گوشت را با دو عدد پیاز، ادویه ، زردچوبه و دو لیوان آب روی حرارت قرار میدهیم تا کاملا بپزد به طوری که آب آن به خورد گوشت برود. لپه را که از دو تا سه ساعت قبل خیس کرده ایم، میپزیم به طوری که آبی از آن نماند.گوشت، لپه و سبزی را از چرخگوشت رد میکنیم به آن نمک، فلفل و آب زعفران اضافه و مخلوط میکنیم. تخممرغ را یکییکی افزوده و مواد شامی را ورز میدهیم. در تابه مناسبی روغن ریخته و میگذاریم تا داغ شود. سپس شامیها را روی حرارت ملایم سرخ میکنیم.